Projecten particulier

De bouw van een woning is een unieke gebeurtenis. U doet dit hoogstwaarschijnlijk maar eens in uw leven. Al uw woonwensen ziet u het liefst terug in deze ene woning. De verbouw van een woning, wellicht gebeurd dit vaker in uw leven zeker omdat met het verstrijken van de jaren trends anders worden, maar zeker ook woonwensen worden anders, kinderen groeien op en gaan het huis uit, hierdoor ontstaat meer en anders te gebruiken ruimte in de woning. Of is het juist dat uw jonge gezin uitbreid en u meer ruimte nodig heeft. Aan al deze wensen kunnen wij samen met u invulling geven. Een bestaande woning voldoet door moderne gewijzigde inzichten, soms ook door wettelijk opgelegde nieuwe regelgeving of gewoon doordat uw eigen wensen veranderen, niet meer aan het comfort van deze tijd. Verduurzamen van een woning, renoveren om de woning weer te laten aansluiten bij deze tijd. Al deze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Hiernaast bieden wij nog een totaal concept van onderhoud van uw woning, dit kan lokaal en eenmalig maar uiteraard in overleg met de klant ook in de vorm van een onderhoudscontract. 

Uw woning! Wij realiseren de bouw van uw droomhuis. Dat doen we door goed te luisteren naar uw wensen en eisen en deze te combineren met onze kennis en ervaring. Wij kunnen u wellicht nieuwe inzichten bieden of praktische tips geven. Maar uw wensen staan altijd voorop.

Onze vakmensen waarmee wij werken, leveren allen slechts producten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseis. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u aan het einde van de rit de sleutel krijgt van het huis van uw dromen, en misschien zelfs iets meer!

Vink Bakker Bouw