Projecten particulier

Nieuwbouw

Een eigen droomhuis, dat wil iedereen wel, waarschijnlijk bouw je dat maar 1 keer in je leven, ingericht naar eigen gebruikseisen en alle comfort die voor jou van belang is. Dat dat voor iedereen anders is lijkt logisch. Voor ons is het dan ook belangrijk om goed naar onze klanten te luisteren, wat zijn hun wensen, wat zijn absolute "musts" in de woning en hoe wordt de woning gebruikt nu en in de toekomst. Bouwen wat de klant wenst en bereiken van het ultieme plaatje als het droomhuis werkelijkheid is geworden als de sleutels worden overhandigd. Daar streven wij naar.

Het bouwen van een huis is een intensief traject, veel keuzes moeten worden gemaakt, zowel over materialen, financiën maar ook over duurzaamheid en termijnen van onderhoud. Wij helpen u daarbij, alle keuze momenten worden voorgelegd uiteraard afgestemd op uw wensen. De snelheid van handelen voor mensen die als leek een bouwproces meemaken is groot en soms overweldigend. Daarom begeleiden wij u intensief, niet alles hoeft in 1 keer en wij overzien voor u de grote lijnen. Een goed vertrouwen in elkaar is daarbij van belang. Als een bouwproces aan deze voorwaarden kan voldoen wordt bouwen een feest! 

De vakmensen waarmee wij werken leveren allen slechts producten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseis. U kunt er dan ook vanuit gaan dat u aan het einde van de bouw de sleutel krijgt van het huis van uw dromen, of misschien zelfs iets meer!

Vink Bakker Bouw